VELON Congres 2018


Cross-overs in werk en opleiding van leraren

Op 12 en 13 maart 2018 komen zo’n 500 lerarenopleiders uit Nederland en Vlaanderen samen aan de oevers van de mooie Maasstad Roermond. Het thema Cross-overs in werk en opleiding van leraren staat dan centraal in keynotes, workshops, symposia, posters en round tables.

Het congres wordt georganiseerd door de partners van de Educatieve Agenda Limburg (EAL), waaronder De Nieuwste Pabo, Fontys Lerarenopleiding Sittard, de Open Universiteit, de Universiteit Maastricht. Het samenwerkingsverband EAL is een aantal jaren in het leven geroepen om kwaliteit van het onderwijs in Limburg verder uit te bouwen en de aansluiting op de arbeidsmarkt te verbeteren. De partners van de EAL zullen u gastvrij ontvangen in TheaterHotel De Oranjerie. De congrescommissie bestaat uit: Paul Hennissen (Nieuwste Pabo Sittard), Frank Crasborn (Fontys Lerarenopleidingen Sittard), Arnoud Evers, Welten Instituut (Open Universiteit) en Trudie Schils (Universiteit Maastricht).

De Uitnodiging voor inhoudelijke congresbijdragen staat online en het indienformulier is actief. Met veel belangstelling zien wij de voorstellen tegemoet, zodat wij weer een divers en uitdagend programma kunnen samenstellen.

Binnenkort zullen wij meer informatie publiceren over het voorlopige programma en de deelnemerstarieven.

Voor vragen kunt u terecht bij het secretariaat van het
VELON Congres 2018:
Leids Congres Bureau
T: 071 – 20 20 303
E: velon2018@leidscongresbureau.nl

Uitnodiging voor inhoudelijke congresbijdragen
Programma
Inschrijven
Locatie

Vereniging van Lerarenopleiders