Lidmaatschap aanvragen

Via onderstaand webformulier kunt u zich aanmelden als Lid van de VELON. Voor missie, statuten en Huishoudelijk reglement zie de pagina Over VELON
Kosten
De contributie bedraagt € 75 per jaar.
Procedure
Na verzending van het ingevulde formulier (knop ‘AANMELDEN’ onderaan) krijgt u een bevestigingsmailtje. Na enige tijd ontvangt u via de mail een link om zelf een toegangsaccount aan te maken. Hiermee krijgt u toegang tot de ledensite.
Persoonlijke gegevens
Met * gemerkte velden zijn verplicht om in te vullen.
Bij de keuzemogelijkheid ‘Zichtbaar op site’ kunt u aangeven of  u ermee akkoord gaat dat uw naam, functie, werkgever en e-mailadres op de ledensite zichtbaar zijn. De ledensite is niet openbaar en kan niet worden gescand door zoekmachines e.d. Alleen VELON leden kunnen de ledenlijst raadplegen.
Facturering
Wilt u, wanneer uw werkgever de contributie zal betalen, de factureringsgegevens zo volledig mogelijk invullen. Bij onvolledige factureringsgegevens ontvangt u de factuur zelf en bent u persoonlijk verantwoordelijk voor de betaling. Raadpleeg zo nodig eerst de financiële afdeling van uw school of instituut. U voorkomt zo vervelende situaties rond de contributiebetaling.
Invulaanwijzingen
In verband met de consistentie van onze ledendatabase verzoeken wij u om de aanwijzingen bij de invulvelden zo goed mogelijk te volgen. Dank u.
Kennismaking
Heeft u als niet VELON lid betaald voor deelname aan het Congres voor Lerarenopleiders op 16 en17 maart te Amsterdam dan heeft u recht op een kennismakingslidmaatschap in 2017. Zet in dat geval in het opmerkingenveld: “kennismaking congres 2017”. U hoeft dan over 2017 geen contributie te betalen.

Vereniging van Lerarenopleiders